torstai 10. maaliskuuta 2011

what's uuuuuuuuuuup!

What's up! :) Aika taas kirjotella uusia juttuja, kun en oo vahaan aikaan taas sitakaan tehnyt. Miten musta tuntuu, etta kaikki naa blogipaivitykset on tahan asti alkanu sanoillla jotenkin "en oo vahaan aikaan kirjotellu.." ? :D Ehka se on ihan tottakin, mutta nyt taas kirjotellaan sitten!

Taalla sita siis mennaan ja synttaritkin haamottaa tossa viiden paivan paasta (siis mita, oonko kohta oikeesti 18v? :D) ja juhlat on tarkotus pitaa perjantaina taalla meidan kotona. Varmasti kaikki USA:ssa olleet/olevat vaihtarit tietavat tai muuten fiksut ihmiset, etta kun taalla puhutaan partyist, niin sillon yleensa tarkotetaan syomista juomisen sijaan (eli ei nyt ihan niinkuin leffoissa kuiteskaan...). :-D

VOIN muuten kertoo, etta oli varmaan yhet parhaat bileet ikina tossa viime viikonloppuna lauantaina (5.3.) Jaken kotona ku silla oli synttarit. Se on yks mun kaver koulust ja ne asuu tuol vahan matkan paassa, mihin ne just oli muuttanut, nii halus pitaa synttaribileet ja samal jotkut tuparit. Noh, mentiin sitten sinne ja Erin (ton Jaken) tyttoystava kysy mua DJ:ks sinne juhliin (on siis kuullut loistavasta urastani :D) ja toki halusin. Mul on tas lapparil musat sun muut ohjelmat joten homma on helppo. Ja sanotaanko,etta mun odotukset ei tosiaan ollu korkeet vaikka tiesin etta tulee ihan kiva ilta kun voi soittaa musaa ja nakee kavereita siel sitten. Noh, siin sitten Matt, kaveri koulust, tuli hakee mut taalt kotoo ja lahettiin kohti bileit. Paastiin paikalle, nii talo on kun joku urheiluhalli ihan oikeesti (ainaki yhta korkee!) ja siis kirjaimellisesti niin vaan hieno talo. No sit siel tuli vanhemmat tietysti ovelle sanoo moro ja sit siin esittelin itteni. Saavuttii sinne siis vaha aiemmi ku piti saataa musaviritelmat jne jne.. Sit mentii alakertaan (basementtiin, missa naa kaikki jenkit pitaa aina bileensa :D) joka oli tosi iso ja kaikki bilevalot paalla ja siel oli sellanen kiva baaritiski myoskin (NYT pitaa sitten taas huomioida se juoma-asia: tarjolla oli limonaatia aina mountain dewsta kokikseen) :D eli ei tod ollu mitkaa peruspippalot niinku siel suomes. No sit menin sinne peremmalle nii siel oli jo pari ihmist, sit kuulu musaa ja olin etta mitas helvettii onpa hyvat kajarit ja basso. Siis sil oli oikeesti iha sika hyvat kamat ja siit se innostus sitten lahtikin oikeen kunnol nousuun. Saadettiin tuoli ja poyta paikoillee, johdot koneesee kii ja menoks! Ja kyl raikas kunnolla. Oli ihan vaan jotenkin periaatteen ja loistavan kokemuksen takia pakko laittaa PETRI NYGARDIN Jatkoille kappale soimaa :D Porukka vaa tanssi ja sano etta kuulostaa tosi hyvalt! Petrille propsit siis!! Siel sitten tanssittiin, popitettiin musaa ja huudettii ja kiljuttiin ja ihan kaikkee sellaset 7 johonki 12 keskiyohon. Riehuin kavereiden kaa iha hulluna ja reivasin :D Oli paita ihan lapimarka illan jalkeen ja voi kyl sanoo etta oli yks upeimpii keikkoi ikin. Porukka oli ihan kikseis mun soittamisest ja kukaa ei halunnu etta lahen kotii sielt :D No mut sit jossaa kohtaa piti lahtee ikava kylla, mutta sovittiin etta siel jarjestetaan toiset tai jopa useemmatki bileet viel ennenku lahen nii.... sairaan helmee kyl! On muuten oikeesti kiva huomata erot sillein tollasis hommis kun oikeesti kaikki on selvana ja silti hyppii ja tanssii ja huutaa ihan hulluna. Jotenki loistava ilta oli, yks parhait IKIN.

Eli tollast tahan valiin maaliskuuta :-) Toivottavasti jaksoitte lukee mun hyvaa suomen kielta :) Nyt jatketaan taas vaikka laksyjen teolla ja silleen.

Kirjotellaa taas, morot! <3

-- Atte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti