maanantai 14. helmikuuta 2011

hey dudes!

On taas aikaa kun oon kirjotellu ! :) Mutta moi kaikille, aattelin taas paivittaa teita siella kylmassa Suomessa, jossa siel on kuulemma -30 asteisii pakkasii tanaan, kun taalla oli jo +10 astetta tanaa! :D Asiat menee aika  hyvin nyt tosiaan uudessa perheessa ja mistaan ei oo mitaan valittamista. Enaa kuukausi ja pari paivaa niin on 18 vuotta saavutettu!

Koulussa alko "uus" jakso tos pari viikkoo sitten ja sain uuden lukkarin, joka on huomattavasti kivempi nyt. Porukkaa alkaa oikeesti oppiin nyt vasta kunnolla, ja alkaa syntyyn oma "kaveriporukka" jos sita sillei voi kutsuu. Tohon naapuriin tuli Brasiliasta Bruna-niminen tyttovaihtari tos pari-kolme viikkoo sitten ja ihan kivalta vaikuttaa ainaki. Taino valil se vaikuttaa aika sekavalta, mut varmaan vaikutin makin ekoina paivina. :D

Tan uuden perheen kaa mennaa aina Madalynin tai Spencerin korispelei kattoon (kaikki on siis kouluun liittyvaa noist urheiluist, eli pelit on aina jossain Hich schoolissa, joko kotipeli tai sitten vieraspeli), joka on tosi kivaa puuhaa. Ja naille amerikkalaisille se on iso juttu tulla kannustaan koululle omaa tiimii ja joukketta (ihan niinku leffoist tuleeki ilmi) ja aina vieraspeleihin matkataan autoil ja tehaa just sellanen pieni roadtrippi. Ton Madalynin poikaystava Nate on tosi kiva ja sen kaa pelataa aina pingist alakerras ja matkataa vieraspeleihin kattoo miten joukkueet parjaa. OLI MUUTEN YKS vieraspeli nii siel oli ruotsalainen blondi pelaamassa ja vaihoin pari sanaakin sen kanssa. Oli hassua!!

TULOPAIVA on suunniteltu kesakuun 14-16 paivalle (ne ei anna viel tarkkaa lahtopaivaa mut tona ajankohtana kuitenkin) :)

ELI, jatketaan harjotuksiiiii ja jutellaa faces kamut :) moikkaa <3

take care,
Atte

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti