torstai 25. marraskuuta 2010

Happy Thanksgiving!

Moikka taas pitkasta aikaa, vois taas tosiaan pitkasta aikaa kirjotella blogii!

Tanaan, 25. paiva marraskuuta, vietetaan Thanksgiving-juhlaa. Ne jotka ei tieda mika se on, niin se on sellanen paivan pitunen "juhla", jolloin kokoonnutaan laheisten kanssa yhdessa syomaan ja juttelemaan, "kiittamaan" asioista, joita kulunut vuosi on sisaltanyt. Toi syomispuoli seka esim. isovanhempien kanssa hengailu muistuttaa just jotain joulua Suomessa, kun syodaan mahan taydelta sapuskaa ja jutskataa laheisten kanssa. Meidan koko sakki: mina, Diana, host aite, Michael ja Jennifer mennaan isovanhemmille syomaan (niille, kella on se sika iso piha, ja oma lampi pihassa ja muutenki alyttoman kauniilla paikalla koko talo.) PS. Otan kuvia tanaan sielta, ja laitan tanne pian. Samalla tulee vahan enemman kuvia kerralla, kun en oo viel toistaseks laittanu yhtaan kuvii joten naatte vahan millases paikas asustelen :) Virallisesti siis taalla alkaa jouluaika heti tan Thanksgiving paivan jalkeen, ja huomenna (perjantaina 26. paiva) on paiva nimelta BlackFriday. Se on aika kiinnostava juttu, koska ihmiset heraa ens yona kello 03:00 ja lahtee ostoksille jonottamaan. Melkein kaikki kaupat on taynna suuria alennuksia, ja ne keraa ihmisia ihan sairaasti. Siella saa jonottaa monta tuntia, kun hulluimmat ihmiset on siel tosiaan jo yolla kolmen aikoihin, ellei jopa aiemmin. Kuulin jutun, etta viime vuonna taalla oli joku ihminen kuollu kun ihmiset oli tyylii juossu toistensa paalta.. etta sellainen shoppailustruktuuri taalla.. !

Muuten kuuluu ihan hyvaa. Taalla on kylla ihan hirveet kelit ja lampotilat vaihtelee tosi paljon. Eilen oli pakkasta varmaan -5 astetta, mutta tanaan on varmasti +5 tai enemman plussan puolella. Lunta ei viela oo satanut kertaakaa!

Mulla alkaa ajokoulu ens viikon maanantaina 29. paiva. Aika paljo jannittaa but I am so excited!

Joo elikkas nyt Michael ja sen vaimo Jennifer ja niiden pikku vauveli Michael on asunu taal meidan talossa kolmisen viikkoa about, ja on ollu ihan kivaa kun ne on ollu tas ymparilla koko ajan. Tykkaan hengata Michaelin kanssa ja kayda sen kaa aina ajelulla. Se on se tyyppi kelle avaudun asioista, ja puhutaan aina muutenkin henkevia. Nyt on vaan vahan vaikeeta, kun noiden molempien pitas saada tyota jostain. Jennifer tykkaa olla kotona vauvan kanssa, mut Michael kayttaa paljon aikaa ja yrittaa kovasti paasta rekkakuskiks, joka ajelee ympari USA:n maata. Ne saa muuten pirun hyvin palkkaa taal! Muutenki taalla on ihan ihmeellisilla aloilla ihmeelliset palkat.. tai ainakin silta tuntuu valil!

Hyvin menee mutta menkoon! Kirjottelen PIAN taas! :)

Terkkujaah,
Ade

3 kommenttia:

  1. atte juoksee khötkauppaan :D

    VastaaPoista
  2. Kiva sulla alkaa ajokoulu :DD Maootan ihan innolla black fridayta, me lahetaan shoppaan joskus yheltatoista ku kestaa kaks tuntia saada parkkipaikka taala :D

    VastaaPoista
  3. nii vk oliks toi ykstoista ny am or pm? ;))

    VastaaPoista